Terug naar Home

Huisbezoeken

Herstellen of werken aan je gezondheid is niet altijd mogelijk in de praktijk. Na een operatieve ingreep mag u zich niet direct verplaatsen met de auto. Daarom bieden wij professionele revalidatie in het comfort van jouw eigen huis. Onze toegewijde kinesitherapeuten komen naar jou toe, waar je je het meest op je gemak voelt. Of je nu herstellende bent van een blessure, chirurgische ingreep, of gewoon extra begeleiding nodig hebt bij het verbeteren van jouw fysieke conditie, onze thuisrevalidatie service is ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Of je nu thuis wilt werken aan spieropbouw, mobiliteit wilt verbeteren na een operatie, of specifieke revalidatie nodig hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze thuisrevalidatie service jou kan helpen op de weg naar herstel en welzijn. Huisbezoeken zijn mogelijk in een straal van 5km van de praktijk.

Ons team van experten

Tim Willems

Master in musculoskeletal and sports physiotherapy
Ik beschouw mezelf eerder als coach dan als therapeut. De bedoeling is om een samenwerking op te starten waarbij u bij het buitengaan het gevoel krijgt dat positieve verandering mogelijk is.

Elias Vandendriessche

Master in musculoskeletal and sports physiotherapy
Ik ben ervan overtuigd dat de kinesitherapeut een waardevolle schakel kan zijn in een mensenleven zonder dat de patiënt er afhankelijk van wordt. Mijn hoofddoel is u te coachen naar zelfstandigheid en vertrouwen in uw eigen lichaam.

Herstel in comfort, omringd door enthousiasme en gezelligheid

Al twee keer heb ik kinesitherapie nodig gehad. De eerste keer was voor een tenniselleboog, de tweede keer was na mijn operatie aan de kruisband en meniscus. Beide keren werd ik op een professionele manier begeleid. Tim en Elias geven veel uitleg, werken goed samen en zijn steeds enthousiast. Het grote voordeel van deze praktijk is de fitnesszaal waar je als patiënt je oefeningen mag doen op de verschillende toestellen. Hierdoor is er veel afwisseling en bouw je op een goed tempo aan je herstel. Deze sessies lijken altijd snel voorbij te zijn dankzij de gemoedelijke sfeer en de leuke babbels.

Vanhooren Els
Leerkracht nederlands

Wij begeleiden u doorheen de pijn

In november 2022 werd ik patiënt omwille van een hernia. Gedurende een jaar werd ik hier elke keer goed ontvangen, vriendelijk benaderd en professioneel begeleid. Er werd steeds gezocht naar de best mogelijke manier om mijn pijn te verlichten en tegelijkertijd aan mijn pijnpunt te werken. Er werd geluisterd en ik kreeg steun wanneer het minder ging. Niet onbelangrijk: ik kreeg steeds een realistisch beeld voorgeschoteld over de progressie die ik zou maken tijdens mijn revalidatie. De fitness die aan de praktijk gekoppeld is, is de ideale setting om met oefenschema's aan de slag te gaan. Tussenin kon ik steeds rekenen op feedback en tips. Absoluut een aanrader!

Tamara Knudde
Leerkracht secundair onderwijs

Wij luisteren naar wat belangrijk is voor jou.

"Ik ben zeer tevreden van Tim en Elias. Ik heb de indruk dat ze zich regelmatig bijscholen en goed weten waarover ze praten. Bovendien worden de oefeningen helder en doeltreffend uitgelegd."

Corinne Dewilde
Administratief bediende

Wij betrekken u actief in de therapie

"De samenwerking met Fitneasy zorgt voor een uitstekende omgeving en uitgebreide variatiemogelijkheden bij de therapie! de communicatie en het inplannen van afspraken gaat vlot en flexibel."

Niels Corneille
Programmeur IT

Maak een afspraak

Wij staan klaar voor jou met mogelijke vragen die je hebt, je kan ons ook